2010. augusztus 26., csütörtök

GYÓGYMÓD ÖNMAGUNKÉRT

Segíts Ég! Önsegítő homeopátia.
Gyógyítsd meg önmagad!
Vadonatúj módszer!



Az eredeti Hanemann homeopátia abból indult ki, hogy minden betegség, vagy lelki elváltozás tünete hasonlatos ahhoz, melyet egyes mérgező anyagok, kiváltanak –egy, amúgy egészséges szervezetben.
„Hasonlót a hasonlóval” elvvel megkereste számos betegség ellenpólusát, majd azoknak a mérgeknek, a kioldott aurájával --olykor az induló anyag teljes hiányával-, csak rezonanciákkal dolgozott. Ezt az ezredvég korszerű technikája ismerte csak fel, majd újabb rezonancia gyógymódokat is találtak , azokat egyre szélesebb körben alkalmazzák.

Miért kell sok-sok munkával, figyelemmel kutatni a gyógyító szerek után? Ha megvan az ellenszer, még mindig fennáll a lehetőség, hogy tüneteket szüntet meg, majd ismét valahol kiújul, a lélekben még megőrződött betegítő minta. Ennek kiküszöbölésére találták ki a homeopatikus orvosok a magas potenciálású szereket, mint kiegészítőket. A beteg ember mind különböző egymástól, ezért körülményes a megfelelő szer kiválasztása, egyénenként.

Paracelsus óta ismert, azaz orvosi hozzáállás, mely szerint: „ahol a betegség, ott a gyógyszer” –módszer. Egyáltalán nem ismeretlen a napjaink orvoslásában, hiszen elölt kórokozóknak a véráramba juttatása aktív immunvédelmet biztosít a később esetleg bekövetkező fertőzés ellen. Középkor nagy orvosai az isteni gondviselésnek és igazságának tartották a „hasonló a hasonlatossal” gyógyításának módszerét.

Mi az ma, ami mindig rendelkezésre áll? (Paracelsus mondása szerint a kórt „miazma” okozza.)
MI , AZ ok , MA, MAGUNK (A belső Önmagunk ) vagyunk, a saját gyógyszerünk!
Aki nem képes (még ) egy jó szándékú, személyes kapcsolat fenntartására Isten gondviselő erejével, annak is adódnak lehetőségek. Nem is kell más, mint desztillált víz, és sok türelem.
A gyógyító ellenmérget a saját testünk termeli meg!
A lehető legtökéletesebb azonosság, legpontosabb adagolásban !

Három síkon távolodhat el az ember a benne lévő szeretetforrástól:
-- ha tagadja és nem szereti a lelkének templomát, a saját testét. Minden betegség abból ered, hogy valamely részünket, tulajdonságunkat nem tudjuk kellőképpen elfogadni.
--ha lelkének valamely mély, erőteljes indíttatását elfojtja, szíve ellen cselekszik, így önmagát nem értékeli,
-- ha különállónak, kirekesztettnek érzi magát az isteni teljességből.
A három szint: a test , a lélek és a szellemiség síkjait, a vér és a vizelet, a könny, valamint a légzés salakjaival, saját „toxinjainkkal” szembesítjük.
A különállóság illúzióját a rezonanciák nyelvére fordítjuk.
Magát a testben fel nem ismerő lélek, üzenetet kap, egy magas potenciálással készülő , homeopátikusan higított vér által.
A vérben valamennyi testi sejt rezonanciája van beleírva. De a szervezetből távozni képtelen toxinok is beírják a maguk kóros vibrációit, a rejtett, vagy aktív betegségnek valamennyi kódja is innen kiolvasható. Ezt a testi bajok ellen ajánlott elkészíteni. A vér információjának magasabb frekvenciái aurális szinten visszaállítják az ősi, alaprezonanciát.
Ugyan így sokban hasonlóan, de a kiürített mérgek miatt hasznos
a vizelet információs rezgésképe.
Amíg a vér a megtartott , addig a vizelet, az eltávolított, elutasított részeinkről ad törzsoldatot. Nem véletlen, hogy a vese a kiválasztás, kiválasztódás szerve testileg és spirituális szinten is.
A bánat és a kétségbeesés, nehézség, elveszettség érzése, lelki konfliktus esetén (De, nem csak az érzelem, hanem ÉRZÉS is , mely a szívünk legmélyebb szintű üzenete! ), újabb hasznos kiinduló anyagot,
a könnyet termeli meg . / Ha felszáradt a kiejtett könnyed, attól fogva a szíved is könnyebb. Ezt minden nő tudja is ősidők óta./
A szellemi egységtől való eltávolodásra, és lelki bajokra a lélek-zettel távozó
pára mérgét használjuk fel.
A legnagyobb indulatosság közepedte, tiszta, lelapított hűtőtasakot ( kb. 2 .L) telefújunk, majd a száját gondosan lezárva, fagyasztószekrénybe rakjuk, hogy a pára a zacskóban kicsapódhasson.
Ezt a párát a legmérgezőbb vegyületek közé tehetjük, ha erős felindultságban vagyunk. Bizony, így mérgezi lassan, de biztosan magát az, aki gyűlöletet áraszt a környezete felé!
Ami igazán fontos, hogy a test és a szellem közötti közvetítő --a személyes lélek- gátjai, elégtelen működése miatt nincs jelzés értékű kapcsolat. Ezt a homeopatikus oldat, mintegy „írásban” viszi a magasabb rendű Én elé. A szellemi burkon megfordulva, ellenkező rezonanciával visszahatva, minden szükségtelen, születés előtt nem választott program törlődik. Ekkor ismét visszajuthatunk a valódi életcélokat szolgáló alapvibrációhoz.
Ezúttal el kell fogadni, hogy „választott” nyavalyáinktól nem ezúton kell megszabadulnunk.
Mivel a feladatkör a javulás következtében tisztábban érthető, lépésenként leolvashatjuk a betegségek, valamint lelki terheink mögött rejtőző spirituális üzenetet. Ezt megértve, mellőzött részeinkhez is képesek leszünk figyelmet és szeretetet sugározni. Ezáltal nem MEG-, hanem, FEL-szabadulunk.
Készüljünk fel, hogy életünk minden szintjén gyökeres változások jöhetnek. Elképzelhető, hiszen egy mély kerékvágás is lehet az életünk útján, melyben teljességgel megfeneklett járművünk. Ebből, döccenő nélkül igen nehéz kiszabadulni. Ha még nem vagyunk rá készen, inkább várjunk mindaddig, míg más lehetőség már nem, vagy alig marad.

További hasznos információ: minden, homeopátiával foglalkozó könyvben megtalálható a szakszerű potenciálás módszeréről.
Magas, akár LM potenciák készítése javasolt. Otthoni felhasználásra, egy egyszerűsített módot javasolok.
Lépései; törzsoldat : Deszt. Víz, 1: 1, majd ebből 1: 10, majd 1: 100, majd ebből az egészet 10X hígítsunk, rázzuk szokásos módon. Ezt akár „elmenthetjük”, mint kiinduló anyagot, a magas potenciálás előtt, 1:1 alkoholos oldatként.
( A víz hosszútávon újrarendeződik, de az alkohol sokáig tárolja az információkat.) Ebből indulhat háromszor ismételve ( legfeljebb 7 X, a szorgalmasaknak ) a magas, 10 000 feletti , XM hígítás.
/ Előnyös 2 L patikai tisztaságú desztillált vízzel dolgozni, mert 1 üveg kb: 30 000 cseppként, 1:30 000 arányban jól használható. A „melléktermékként” létrejövő , megmaradó víz, hibátlanul zománcos, vagy üveg forralóban felforralva, majd kihűtve ismételten kiindulási tiszta lesz, és újra hasznosítható. Készítmény az egész folyamat során idegen szennyeződéssel, valamint fémes eszközökkel ne érintkezzen! /
Még egy hasznos tanács. A saját ( vagy mások ) szerének készítése egyben igen mély szintű spirituális tevékenység, bánjunk vele, aszerint. Ez ismeret segíthet abban, hogy miért kérjünk felsőbb segítséget, a készítés során. Így a hatékonyságát jelentősen megnövelhetjük általa. A gondolatok, érzések, érzelmek lenyomatokat képeznek a vízmolekulák kapcsolódásaiban. A rendezett gondolatok, rendezett szerkezeteket hoznak létre, ezt már nem kell a kaotikus állapotban lévő beteg szervezetre bízni. Miért ne próbálhatnád meg, hogy a százszoros kocogtatás, rázás során minden mozdulatnál mondj egy „Ámen”- t vagy „szer-et-et” szótagolással, vagy „legyen” kijelentéssel kísérd.


2005. 04. 20. Írnák